keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappu

Vappu meni melko läskeilyks, onneks sentään harrastettiin vähän hyötyliikuntaa tanssilattialla. Alkuillasta oltiin meillä ja lähettiin sit vielä helsingin yöelämään ja tanssittiinkin melkeen pilkkuun asti. Enemmän kuitenkin keskityin siihen ruokapuoleen, tähän tyttöön uppos koko päivän aika ainakin juustocroisantti, kaks tortillaa, munkki, juustopasteija, suklaakakkua, irtokarkkeja, nachoja ja keksejä. Niin ja sitä skumppaa!

Oli ihan huikeen hauska ilta, mut ei tämmöstä mässäystä jaksais joka viikko. Huhhuh. Nyt voikin jatkaa diettiä hyvin mielin, kun ei tee enää edes mieli mitään. Harmi, ettei ruokaa voi syödä varastoon, koska söin eilen kyllä koko vuoden edestä.

 Meikkeijä, viiniä, kynsilakkoja, karkkia ja siideriä.... huomaa, et talossa oli vaan tyttöjä.  

Ja ihme kyllä, mulla ei illalla ollut edes mitenkään superturvonnu olo, vaikka masu vähän pömpöttikin. Ainakin vatsa toimii ja on taas motivaatiota jatkaa diettaamista. Tää ei ollut nyt ihan peruspostaus näin treeni painoitteiseen blogiin, mutta ainakin näätte, että en mäkään aina vaan rahkaa mussuta tai oo salilla. Oli kyllä ihan mahtavaa päästä tuulettumaan pitkästä aikaa tyttöjen kanssa, kiitos illasta tytöt!

-Miia

2 kommenttia:

  1. Moi ! Blogisi on todella pirteä ja sitä on ilo lukea joka kerta !:) Mutta kuten sanoit itsekin tämän olevan treenipainoitteinen blogi, niin olisi kiva lukea ja mahdollisesti myös nähdä jotakin videopätkää siitä mitä salille teet. Muutama kuva missä näkyisi koko kroppasi olisi myös kiva juttu, koska olisis mielenkiintoista nähdä missä kondikses sitä sitten oikein ollaan tuollaisella treenillä ja ruokavaliolla mitä olet noudattanut. Tsemppiä diettiin vielä !

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiitos paljon kommentistasi, kiva kuulla, että blogini on mielestäsi pirteän oloinen :) Pistän sun vinkit korvan taakse... voi olla, että toteutankin nämä toiveesi. Ja kiitos tsempistä!

    VastaaPoista