maanantai 28. lokakuuta 2013

Välidietti

Ja taas mennään... dietille nimittäin. Tällä kertaa kyseessä paljon lyhyempi semmoinen. Paino on noussut melko korkealle ja ihan tarkoituksella. Eihän se lihas kasva jos miinuskaloreilla mennään. Nyt maltilla vähän sulatellaan rasvaa ja turvotusta pois ja katotaan onko sitä lihasta oikeesti edes tarttunut. Ainakin mun reiden ympärysmitta on kasvanut 5 senttiä, joten eiköhän kyykyistä jotain sinne ole tullut.

Tällä kertaa en tuijottele vaakaa niin orjallisesti, koska olen tälläkin hetkellä ihan tyytyväinen kroppaani. Tarkoituksena on vain saada vähän turvotusta pois, ehkä muutama kilokin ja vähän siistittyä ruokavaliota. Todella maltilla diettailen, koska en halua näiden vaivalla kasvattamien lihasten kadota yhtään.


Tältä näyttää mun yhden päivän ruuat, lukuun ottamatta aamupalaa. Rahkaa, raejuustoa, kasviksia, lihaa, pastaa, pähkinöitä ja hedelmä. Tietekin ruokia vaihtelen, mutta tällä kaavalla mennään kuukausi nyt. Treenipäivinä vedän vähän enemmän hiilareita eli aamupalaksi tulee syötyä puuroa, kun taas välipäivinä rahkaa. Vedän päivittäin muutaman sadan kalorin vajeella ja mittalen ruuat taas tarkkaan. Katsotaan miten mun käy, motivaatiota ainakin löytyy!

-Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti