torstai 6. helmikuuta 2014

Elixia ja olkapäät

Sain kaveriltani Elixiaan viikon kokeilukortin ja käytiin tiistaina vetämässä yhteistreeni. Linda kisasi viime syksynä Bikini Fitness sarjassa ja menestyikin loistavasti. Jyväskylän karsinnat meni ja voitti sekä tuli SM-kisoissa neljänneksi! Odotinkin innolla ja kauhulla Lindan rääkkiä.


Päätettiin treenata olkapäät, mutta näin treenin jälkeen voin kertoa, että tällä hetkellä hellänä on myös epäkkäät ja ojentajat. Tältä näytti Lindan rääkki mun olkapää paroille:


Pystypunnerrus 12kg 3x maksimi


Triplasetti vipareita, etu-, sivu- ja takaolkapäät 3x20/liike 4-5kg


Pystysoutu 3x7-7-7 levee, normi ja kapee ote noin 20kg-17kg-15kg


Supersettinä yhden käden viparit ja facepull noin 3x20/liike


+Vatsat ylätaljassa ja vinot vatsat koneessa


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Huhhuh. Pelkkä ajatuskin alkaa polttaa taas olkapäissä. En oo ikinä mitään lihasta hinkannu niin kovaan pumppiin ja Lindan kans ei todellakaan luovutettu. Tää oli mahtavaa vaihtelua omaan ohjelmaan kun pääsi kunnolla tappaan yhden lihasryhmän kun toinen oli auttamassa ja kannustamassa. Lisäks oppi uusia liikkeitä ja tekniikoita, joten ihan mahtava treeni!


Pitäis useemmin käydä treenaamassa kavereiden kanssa, kokeilla muiden ohjelmia ja kaikkea uutta välillä, että pysyis mielenkiinto tässä hommassa! Mä olen kyllä salin suhteen vähän semmonen yksin ahertaja, mutta tän treenin jälkeen sain kyllä ihan uudenlaisen motivaatio rysäyksen.


Kiitos vielä hullusta treenistä Linda!


-Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti