sunnuntai 19. lokakuuta 2014

I Love Me -messut

Täällä jännitellään jo huomisia kisoja, mutta saadakseni ajatuksia muualle hetkeksi ajattelin kirjotella vähän kevyempää aihetta tänne. Käväsin tänään I love me -messuilla, joka on nyt viime vuosina ollut jo lähes perinne. Nämä taisi olla mun neljännet messut ja tarjonta oli ehkä eniten mieleeni tänä vuonna. Ainoa pettymys oli ammattilaispuoli joka loisti poissa olollaan. Tänä vuonna sain kuitenkin tuhlattua eniten rahaa messuilla, löysin vaikka mitä mieleistä. Osa jutuista oli semmoisia, mitä olin jo viime vuonna messuilla katsellut ja siitä asti mielessä pyöritellyt. Muutaman tuotteen ostamisen olin tarkoituksella jättänyt messuille, koska tiesin saavani ne edullisemmin sieltä.


Harmi, että kisojen takia jouduin kieltätymään kaikista maistiaisista. Tarjolla oli toinen toistaan herkullisemman näköisiä raakakakkuja, smoothieita ja muita herkkuja. Te muut meissuille menijät, nauttikaa herkuista munkin edestä! Mä tyydyin ostamaan Leaderin protskupatukoiden uutuusmakuja ja kaakaonibsejä herkkuhimooni, mutta nekin saan pistää poskeeni vasta kisojen jälkeen.. eli huomenna! Hyvin jaksaa odotella kun tekee tätä semmoisen asian vuoksi, mistä pitää :)


Leaderin patukoiden uutusmakujen nimetkin saa jo kuolan valumaan pitkin poskia. Erityisesti keksi-valkosuklaa ja toscakakku-manteli-karamelli kuulostaa niin mielettömän herkullisilta etten kestä. Ei toi vadelma-sitruuna-juustokakkukaan huonolta kuulosta, ei ollenkaan!


Cocovin pisteeltä tarttui mukaan litran pönikkä kookosöljyä ja pussillinen kaakonibsejä. Kookosöljyä himoitsin siis jo viime vuonna messuilla, mutta jostain syystä jäi ostamatta. Nyt vuoden aikana olen kuullut siitä niin paljon hyvää, että oli pakko ostaa testattavaksi. Aio nauttia tätä niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin. Varmasti tulee olemaan luottotuote leivonnassa ja hiusnaamiossa, mutta miksei ihan ruuan valmistukseen tai ihovoiteeksi myös? Kertokaa kaikki villeimmät kookosöljy vinkkinne ja respetinne mulle!

Cocovin kaakaonibsit pääsee myös ensimmäistä kertaa testaukseen. Kaakaonibsit ovat siis kuorittuja sekä rouhittuja kaakopapuja ja sisältävät mm. magnesiuia, tryptofaania, E-vitamiinia, serotoniinia, sinkkiä sekä kuparia. Kuulostaa liian hyvälle ollakseen totta. Eihän nämä tietenkään Fazerin siniseltä maistu, mutta uskon näiden sopivan tämmöisen suklaaholistin makuun. Rakastan mun joka aamuista vaniljaherapuuroa, yleensä syön sen mansikoiden ja raejuuston kanssa... mutta tästä eteen päin päälle taitaa löytää tiensä kaakonibsit.


Mukaan tarttui myös muutama mielenkiintoinen ilmaisnäyte. Mantelimaito on kyllä tuttu käsitteenä, mutta täytyy myöntää etten koskaan ole maistanut. Suurin syy varmasti tähän maistamattomuuteen on tuotteen hinta, joten tämä on loistava tilaisuus testata mantelimaitoa. Pidän manteleista jo sellaisenaan, niin uskon myös tämän olevan makuuni! Jos maku miellyttää, niin olisihan sitä ehkä valmis maksamaan mantelimaidosta sen terveysvaikutteiden vuoksi. Niinkuin purkin kyljestä voi hyvänäköiset lukea, mantelimaito sisältää kalsiumia, e-vitamiinia ja on luonnostaan laktoositon sekä vähärasvainen. Ei kuulosta ollenkaan huonolta, vai mitä?

Toinen mielenkiintoinen tuote oli Little Miracles luomu energiajuoma. Olen päässyt itse aika hyvin eroon huonosta tavasta juoda silloin tällöin niitä perinteisiä energiajuomia, nehän on suoraan sanottuna täyttä kuraa. Tässä olis nyt kova kilpailija niille perinteisille Batteryille ja Edeille! Tää mielenkiintoinen juoma sisältää hedelmämehua, vihreää teetä, gingsengiä ja maistuu granaattiomenalta sekä acaimarjoilta. Niin ja on vieläpä täysin luomua!


Jottei mene nyt ihan superfood hifistelyksi, siirrytään muuhun messujen tarjontaan. Mulla on pidemmän aikaa ollu jo hakusessa talvinilkkurit. Omistan nimittäin vain tennareita ja korollisia nilkkureita. Viime talven vetelinkin nahkaisilla Consseilla ja villasukilla :D Kaikissa noissa mun omistamissa korollisissa nilkkureissa on niin paljon korkoa, ettei mun jalkaraukat jaksa kokonaisia päiviä niillä hyppiä. Korot on kivoja, mutten tykkää niitä arkena käyttää. Messujen muotipuolelta löyty vaikka mitä ihania kenkiä, mutta nää vei mun sydämen. Täydelliset talvinilkkurit, tommosella arkikäyttöön soveltuvalla korolla ja makeilla kultasilla yksityiskohdilla!

Kartiokiharrin, puikkokiharrin... rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä oli semmoinen ostos, minkä olin tarkoituksella lykännyt messuille asti. Tiesin saavani sen halvemmalla messuilta ja niin todellakin sain. Tämä Hairtechin kartiokiharrin maksaa HairMailin tukussa jotain 60 euroa ja nappasin sen mukaani 35 euron messuhinnalla. Raudassa on titaanipinnoite mikä tekee siitä hyvin kevyen ja nopeasti lämpenevän. Tällä tulee vaan parhaat ja kestävimmät kiharat, musthave -tuote!

Huh, mikä puheripulioksennus! Ne jotka jaksoitte lukea tänne asti, onneksi olkoon tuhlasitte juuri elämäänne mun hömpötyksien hehkutukseen :D Heh, no toivottavasti sain jonkun innostumaan menemään messuille, ne tosiaan on vielä lauantain ja sunnuntain ajan kovassa vauhdissa Pasilan messukeskuksessa. Suosittelen lämpimästi kaikki hyvinvoinnista kiinnostuneita menemään sinne tyhjällä vatsalla ja täydellä lompakolla!

Palaillaan kisojen jälkeen taas treeniaiheisilla postauksilla, hauskaa viikonloppua :)

-Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti